معرفی مودم روتر +ADSL2 تی پی-لینک مدل TD-W8961N_V4

مودم TD-W8961N

مقدمه

تی پی لینک یکی از شناخته‌شده‌ترین تولید‌‌کنندگان مودم و تجهیزات آی ­تی هست که احتمالا اسمش به گوش همه‌ی ما خورده. این شرکت، تمرکز بالایی روی ساخت انواع مختلف مودم داره و یکی از رقیب‌های سرسخت D-Link بوده و هست. این رقابت در ساخت مودم‌ها، موجب بالا رفتن کیفیت و راندمان در بین تولیدکنندگان میشه و تا حد بسیار زیادی به‌نفع کاربران هست. امروز قصد دارم بررسی مودم TP-Link TD-W8961N رو انجام بدم و اون رو به‌طور کامل برای شما عزیزان تجزیه‌و‌تحلیل کنیم.

مودم تی پی لینک مدل TP-link W8961N

این مودم تولیدشده از شرکت تی پی لینک قادره تا حداکثر 300 مگابیت بر ثانیه، داده‌ها رو منتقل کنه و یک کیفیت قابل‌قبول رو در اختیار کاربر قرار بده. مودم TP-Link TD-W8961N طراحی بسیار زیبا و ساده داره که هر خریداری رو به خودش جذب می‌کنه. شیا‌ر‌ها و سوراخ‌های موجود روی این مودم علاوه بر ظاهر زیبا‌تر، موجب خنک شدن مودم و گردش جریان هوا در اون میشه. تی پی لینک W8961N یک مودم روتر با دو آنتن هست که در پنل پشتش چهار پورت Rj 45 وجود داره. به‌طور کلی می‌تونیم این محصول تی پی لینک رو یک روتر، یک اکسس پوینت و یک مودم ADSL+2 در نظر بگیریم که به‌صورت پکیجی کامل تمامی نیاز‌های شما رو برطرف می‌کنه.

در قسمت پشتی این مودم علاوه بر 4 پورت Rj 45، یک پورت Rj 11 (اتصال تلفن ثابت به مودم) و هم­چنین دکمه‌ی خاموش و روشن نیز تعبیه‌ شده که به شما حداکثر امکانات موجود در یک مودم معمولی رو ارائه میده. این مدل از مودم تی پی لینک گواهینامه­‌های CE، FCC و ROHC رو در کارنامه‌ی خودش داره و تونسته از تمامی استانداردهای IEEE 802.3 و IEEE 802.3u به‌سلامت عبور کنه، این موارد به شما عزیزان اطمینان میده که TP-link W8961N انتخابی خوب و مطمئن برای شما‌ست.

 

مشخصات  TP-link W8961N

تعداد پورت Rj 45: چهار عدد

تعداد پورت Rj 11: یک عدد

تعداد آنتن: 2 عدد

ابعاد: 195*130*35 میلی‌متر

کلید‌ها: کلید ریست کردن مودم، کلید خاموش و روشن کردن مودم، کلید خاموش و روشن کردن Wi-Fi

کلیه‌ی استاندارد‌‌های ADSL: دارد

استاندارد‌ +ADSL2: استاندارد ITU-T G.992.5

استاندارد‌ ADSL 2: استانداردهای ITU-T G.992.4 و ITU-T G.992.3

استاندارد IEEE: دارد

فرکانس: 2.4 گیگاهرتز

محدوده‌ی فرکانس قابل پشتیبانی: از 2.4 تا 2.4835 گیگاهرتز

منبع تغذیه: آداپتور برق 9 ولت

قدرت آنتن‌دهی: 5 دسی‌بل

DHCP: دارد

Port forwarding: دارد

DDNS: دارد

Virtual Server: دارد

قابلیت پشتیبانی از سیستم‌عامل: انواع سیستم‌عامل ویندوز و Mac Os X و Linux

حداکثر سرعت انتقال داده: 300 مگابیت بر ثانیه

برای اطلاع از قیمت این محصول و خرید این محصول اینجا کلیک کنید.

مودم TP-link W8961N مورد نیاز چه افرادی است؟

این مودم با سرعت مناسب 300 مگابیت بر ثانیه برای محیط منزل و هم­چنین دفاتر کوچک که نهایتا از چهار کامپیوتر استفاده می­کنن بهترین گزینه هست. علاوه بر منازل و دفاتر کوچیک، گیمر‌ها هم می‌­تونن از این مودم استفاده کنن و کیفیت قابل‌قبولی رو دریافت کنن. مودم دو آنتنه‌ی TP-Link TD-W8961N می‌تونه در محیط‌های نسبتا بزرگ (تا صدمتر مربع) هم سرویس‌دهی کنه و بدون افت سرعت و کیفیت به محدوده‌ی موردنظر اینترنت وایرلس ارائه بده. همچنین TP-link W8961N برای مکالمه‌­های تصویری در جلسات و پخش آنلاین ویدئو با کیفیت HD در انواع شبکه‌های مرتبط، مناسبه.

 

امنیت مودم TP-link W8961N

این مودم هم مانند سایر مودم‌ها از الگوریتمی خاص برای حفاظت از داده­‌های انتقالی استفاده کرده و سعی داره بهترین عملکرد امنیتی خودش رو به کاربران خودش ارائه بده. مودم TP-Link TD-W8961N امنیت شبکه‌ی وای فای خودش رو با تکنولوژی‌های Support 64/128 bit WEP، WPA-PSK/WPA2-PSK و Wireless Mac Filtering تضمین کرده. بابر همین اساس کاربران این مودم می‌تونن با آرامش خاطر از اون استفاده کنن.

اگه شما رمز وای فای خودتون رو با توجه به استاندارد‌های گفته‌شده تنظیم کنید، دیگه نیازی نیست از هک شدن بترسید. چون‌که این مودم به‌راحتی هک نمیشه و شما رو از همسایه‌ها و افراد مزاحم در امان نگه میداره.

 

نشانگرهای LED در مودم TP-link W8961N

(از راست به چپ)

4 چراغ برای پورت Rj 45: پس از اتصال مودم به کامپیوتر و لپ‌ تاپ روشن میشن.

چراغ WPS: به‌منظور اتصال ایمن و رمزنگاری‌شده روشن میشه.

چراغ Wi-Fi: به‌منظور ایجاد ارتباط وایرلس با سایر دستگاه‌­ها روشن میشه.

چراغ Internet: در صورت ایجاد ارتباط بین داده‌­های ارسال‌شده و دریافت شده روشن میشه.

چراغ ADSL: بعد از اتصال موفق سرویس‌دهنده روشن میشه.

چراغ Power: بعد از اتصال آداپتور برق با مودم روشن میشه.

 

پورت­‌های مودم TP-link W8961N

در قسمت پشتی این مودم از سمت راست به چپ، یک آنتن تعبیه‌شده که در کنار اون پورت Rj 11 (اتصال کابل تلفن) قرارگرفته. بعد از پورت کابل تلفن، به چهار پورت Rj-45 می­رسیم که وظیفه‌ی ایجاد ارتباط سیمی با کامپیوتر رو بر عهده دارن.

با کمی فاصله از چهار پورت زردرنگ LAN، به یک سوراخ نسبتا کوچک می‌­رسیم که وظیفه‌ی قطع و وصل کردن حالت شبکه‌ی وایرلس رو داره و اسم Wi-Fi با یک خط بسیار ریز زیر اون حک‌شده، در کنار شیار Wi-Fi یک شیار ریز دیگه نیز وجود داره که وظیفه‌ی اون ریست کردن کل مودمه و میشه با کمک اون مودم رو به تنظیمات کارخانه برگردوند.

بعد از این پورت‌ها و کلید‌‌ها نهایتا به دکمه‌ی پاور (خاموش و روشن کردن) میرسیم که کنار پورت آداپتور قرارگرفته. پورت آداپتور بعد از اتصال مستقیم به برق، وظیفه‌ی تامین انرژی لازم برای روشن شدن مودم رو فراهم می‌کنه. در انتها به آنتن دوم می‌رسیم که در انتهای قسمت پشتی مودم TP-link W8961N تعبیه ‌شده و وظیفه‌ی اون ایجاد کیفیت مناسب‌تر و بهتر در ارائه‌ی اینترنت وایرلس هست.

 

قابلیت WPS در مودم TP-link W8961N

یکی از مزایای این مودم، پشتیبانی از قابلیت WPS هست که این مودم رو بسیار کارآمد جلوه میده. قابلیت رمزگذاری شبکه‌ی بی‌سیم ابتدا برای جلوگیری از متصل شدن همه­‌ی دستگاه­‌های اطراف به مودم موردنظر، ایجاد شد. این قابلیت بسیار به قابلیت WPS شبیه هست. جالب اینکه دلیل به وجود اومدن هر دوی این قابلیت‌ها در ابتدا یکی بوده اما تفاوت بزرگی میان اون‌ها وجود داره. در رمزنگاری شبکه‌ی بی‌سیم شما رمز معینی رو برای مودم خودتون تعریف می‌کنید و تنها دستگاه­‌هایی که این رمز رو به‌صورت صحیح وارد کنن می­تونن برای همیشه به مودم شما متصل بشن.

اما در حالت WPS رمز به‌صورت یک کد در زیر مودم قرارگرفته و شما برای اتصال از طریق WPS باید اون کد رو در سیستم متصل‌شونده وارد کنین، اما تفاوت این دو در کجاس؟

برای مثال، در قسمت رمزگذاری شبکه‌ی بی‌سیم اگر میهمان شما رمز رو در اختیار داشته باشه می‌تونه به‌صورت دائمی به مودم شما متصل بشه اما در روش WPS، اتصال به‌صورت یک‌باره بوده و دیگه شما خیال‌تون راحته که مهمونتون نمی‌تونه برای همیشه از اینترنت شما استفاده کنه.

علاوه بر اتصال غیردائمی، این روش برای افرادی که رمز خودشون رو فراموش میکنن هم بسیار کاربردیه. به‌صورتی که تنها کافیه زیر مودم رو نگاه کنن تا با مودم روتر اتصال WPS ایجاد کنن.

 

حرف آخر

این مدل از مودم تی پی لینک به‌طورکلی برای کلیه‌ی نیازهای اینترنتی در اداره (ادارات کوچک)، منازل و همچنین افرادی که بازی‌های ویدیویی رو به‌صورت آنلاین بازی می­‌کنن، کافی بوده و بدون شک می­تونه این افراد رو با امکانات و پایداری خودش راضی نگه‌ داره.

مودم TP-link W8961N با قیمتی نسبتا مناسب ازهرجهتی خیال شما رو برای داشتن اینترنتی پر کیفیت و ایمن راحت کرده و به شما این امکان رو میده هم به‌صورت سیمی و هم از طریق وای فای به این مودم روتر متصل بشین.

در آخر باید اضافه کنم که طبق نظرات خریداران، این مودم به‌­راحتی ­پاسخگوی نیاز اون‌ها بوده و سرعت و کیفیت مناسبی رو به خریدارانش ارائه داده. البته این رضایت خاطر در کاربران ایرانی تنها به‌علت قیمت مناسب اون در مقایسه با امکاناتشه. اگر شما هم قیمت براتون مهمه، TP-link W8961N انتخابی کامل برای شماست. ممنون از شما نت­‌ رانی‌­های عزیز که تا انتها با من همراه بودین.‌ اگه سوالی داشتین، در بخش نظرات قید کنین تا من و همکارانم در سریع‌ترین زمان پاسخگو باشیم.

نوشته قبلی

معرفی مودم روتر ۴G LTE دی لینک مدل DWR-M921

نوشته بعدی

تفاوت مودم و روتر چیست؟ مودم و روتر به زبان ساده

8 دیدگاه در “معرفی مودم روتر +ADSL2 تی پی-لینک مدل TD-W8961N_V4

    • با سلام
      در صورت عدم درج قیمت و موجودی در سایت لطفا با کارشناسان فروش ما در تماس باشید
      02166989850 – 02188800445

    • قیمت 1300000.ولی مودم سیم کارتی بگیری بهتره.چون اگه کابل تلفن را بردن میتونی دانکل بهش وصل کنی.

  1. سلام ایا این مودم قابل کارایی با فیبر نوری هست ؟؟؟ مدل td-w8961n

  2. يعمل مصنع إيليت بايب Elite Pipe في العراق كمحفز لتطوير البنية التحتية ، حيث يزود السوق بأنابيب البولي إيثيلين عالي الكثافة وأنابيب uPVC والتجهيزات التي تساهم في نمو ونجاح مختلف القطاعات.

    • نحن سعداء جدًا بزيارة الشركات الكبرى مثلك لموقعنا، شكرًا لك

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید